MyBest мисия


Уважаеми клиенти, основна концепция на верига магазини „MyBest” e да предложи удобния за вас магазин. Магазин, който е близо до вас, и предлага огромно разнообразие от стоки обслужващи всеки аспект от вашето ежедневното пазаруване.

Предлаганите от нас стоки варират между: козметика, битова химия, бельо, домашен текстил, детско бельо и дрехи, чорапи и чорапогащници, домашни потреби, пакетирани храни, напитки, играчки и много други аксесоари за дома и човека. Освен богатият ни целогодишен асортимент главна цел за нас е да предлагаме нова, актуална и сезонна стока на нашите клиенти . Всяка седмица може да намерите нещо ново и интересно в магазини “MyBest”.

Като уважаващи българското производство поддържаме висок набор от стоки с национален произход в следните категории: хранителни продукти, битова химия, козметика и бельо!

Всяка седмица може да намерите обозначени в нашите обекти над 30 промоционални продукта . Това са топ артикули от първа необходимост за домакинството, както й сезонни предложения, чиито цени биват намалени до над 50%. Освен атрактивни намаления ежемесечно предлагаме различни игри за нашите клиенти, предоставяйки им възможността да спечелят различни подаръци.

Обектите ни са разположени в близост до ключови места като училища, детски градини, пазари, банки и др. Това дава възможност за успешно комбиниране на покупките с други важни за вас ангажименти.

Успехът на MY BEST зависи в значителна степен от работата на служителите в магазините ни. Благодарение на своята ангажираност те постигат забележителни резултати. Създаването на добра работна атмосфера е изключително важно за нас. Поради това отделяме особено внимание на колегиалното и честно общуване. Учим се от допуснатите грешки и виждаме в тях възможност за подобрения.

Принципи на нашите служители:

• любезността и учтивостта към клиентите са наш приоритет.
• съобразяваме се с желанията на клиентите.
• проявяваме отзивчиваст и готовност за комуникация.
• отнасяме се към клиентите дружелюбно и с внимание.
• чистият и поддържан външен вид е много важен за нас.
• поддържаме колегиално и честното общуване помежду си.
• учим се от грешките си и виждаме в тях възможност за подобрения.

Мисия:

  • Мисията на My Best е да се развива и разширява, да увеличава асортимента от предлагани продукти
  • Ние гарантираме на нашите клиенти високо качество на стоките.
  • Стремим се да печелим доверието на все по-широк кръг от клиенти;
  • Ние посрещаме нуждите на клиентите ни, като създаваме условия за продажба на нови продукти, отговарящи на изискванията на пазара.
  • Ние инвестираме в модернизация и увеличаване на продажбите.
  • Целта ни е да се наложим в съзнанието на потребителя като удобен магазин,предлагащ богата гама от висококачествени продукти на възможно най-ниски цени
  • Ние поемаме ангажимент да пазим околната среда и здравето на хората.
  • Създаваме възможност за пълноценна реализация на всеки служител и сътрудник на фирмата в рамките на своята компетентност и правомощия.
  • Недопускаме на предпоставки за възражения и рекламации;

Мисията на фирмата е да осигурява първокачествени стоки на клиентите , да гради и развива мотивиран, висококвалифициран и усмихнат екип, като с това допринася за развитието на българската икономика и общество.Стратегията ни е ориентирана към дългосрочни взаимоотношения с партньори и клиенти, като непрекъснато се стремим да сме на лидерска позиция в приоритетните ни дейности. Водещи бизнес принципи за нас са: корекността, лоялността и изрядното обслужване на нашите клиенти.My Best се стреми към установяване на дългосрочни професионални отношения с балансирани шансове за успех както за нас, така и за нашите партньори. Важни фактори в този смисъл са взаимната коректност и доверие. Нашата цел са доволните и щастливи клиенти и затова се нуждаем от партньори, които имат готовност да задоволят най-високите изисквания за качество и ефективност и същевременно да поемат заедно с нас отговорността за опазването на околната среда.